Assortiment

Groothandel voor Bloemen, Planten en Decoratieve artikelen 

G.J. van Zuijlen Bloemenexport, de exporteur als het gaat om verse bloemen en plantenhandel van topkwaliteit. Met al meer dan 50 jaar ervaring met bloemenexport kunnen wij garanderen dat wij u kunnen voorzien van verse bloemen en plantenhandel tegen een eerlijke prijs. Naast bloemen en plantenhandel is er ook een groot assortiment van decoratieve artikelen te vinden in onze webshop.

Vanaf onze locatie op het terrein van de bloemenveiling Flora Holland in Honselersdijk bieden wij een ruim assortiment aan, bestaande uit meer dan 15.000 producten. Onder andere door eigen transport maken wij het mogelijk om de bestellingen binnen 24 uur te leveren.

Wilt u op het laatste moment nog iets bijbestellen?
Dat is bij G.J. van Zuijlen Bloemenexport geen probleem.

Bloemengroothandel

Bent u op zoek naar een bloemengroothandel uit Nederland? En wilt u kunnen bestellen vanaf kleine hoeveelheden? Alles is mogelijk bij G.J. van Zuijlen. Door de fijnmazige werkmethodes die gehanteerd worden, maken wij het mogelijk om de klant te voorzien in haar wensen. Door middel van eigen transport maken wij het mogelijk om een levering binnen 24 uur te realiseren. In ons bloemenassortiment heeft u de keuze uit 10.000+ soorten partijen dagverse bloemenhandel.

Nog geen klant? 

Plantengroothandel

Naast ons uitgebreide bloemenassortiment bieden wij ook een breed assortiment planten aan. Door directe samenwerkingen met kwekers uit Nederland, bent u gegarandeerd van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hier in onze webshop.

Decoratiegroothandel

Ook is G.J. van Zuijlen de groothandel als het gaat om decoratieve artikelen. Met een breed assortiment bestaande uit 10.000+ artikelen bieden wij u de mogelijkheid om uw producten compleet te maken met decoratieve artikelen naar keuze. Benieuwd naar wat wij aanbieden? Bekijk het hier in onze webshop.

G.J. van Zuijlen Bloemenexport B.V.
Flora Holland Naaldwijk
Box S2.14 (tegenover str. 1)
Middelbroekweg 29,
2675 KB Honselersdijk

T (+31)174 – 62 75 29
E contact@vanzuijlen.nl