Over Ons

Over ons

G.J. van Zuijlen Bloemenexport, de exporteur als het gaat om verse bloemen en plantenhandel van topkwaliteit. Met al meer dan 50 jaar ervaring met bloemenexport kunnen wij garanderen dat wij u kunnen voorzien van verse bloemen en plantenhandel tegen een eerlijke prijs. Naast bloemen en plantenhandel is er ook een groot assortiment van decoratieve artikelen te vinden in onze webshop.

Vanaf onze locatie op het terrein van de bloemenveiling Flora Holland in Honselersdijk bieden wij een ruim assortiment aan, bestaande uit meer dan 15.000 producten. Onder andere door eigen transport maken wij het mogelijk om de bestellingen binnen 24 uur te leveren.

Wilt u op het laatste moment nog iets bijbestellen?
Dat is bij G.J. van Zuijlen Bloemenexport geen probleem.

Over ons.

G.J. van Zuijlen Bloemenexport, het familiebedrijf als het gaat om de passie voor verse bloemen en plantenhandel van topkwaliteit. Met al meer dan 50 jaar ervaring in bloemenexport kan G.J, van Zuijlen garanderen dat zij u kunnen voorzien van de juiste bloemen en planten. Vanaf de locatie Royal Flora Holland in Honselersdijk biedt G.J. van Zuijlen een ruim assortiment aan, bestaande uit meer dan 15.000 producten. Onder andere door eigen transport maakt G.J. van Zuijlen het mogelijk om de bestellingen binnen 24 uur te leveren. Wilt u op het laatste moment nog iets bijbestellen? Dat is bij G.J. van Zuijlen Bloemenexport geen probleem.

 

Door jarenlange samenwerkingen heeft G.J. van Zuijlen een hechte band opgebouwd met haar klanten. Om deze band te behouden en als bedrijf optimaal te kunnen presteren, werkt G.J. van Zuijlen altijd volgens de volgende pijlers:

Prijs & Kwaliteit: Een product van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Service: De klant is koning.
Flexibiliteit: Wilt u nog iets bijbestellen? Geen probleem.
Communicatie: Tijdige en duidelijk communicatie is voor ons de standaard.

G.J. van Zuijlen Bloemenexport werkt met een webshop waar de klant haar volledige bestelling met één druk op de knop kan bevestigen. In deze webshop maakt G.J. van Zuijlen gebruik van Real-Time foto’s. Het bedrijf werkt met Real-Time foto’s zodat haar klant de meest recente foto van het product te zien krijgt. Het gaat tenslotte om een levend product wat per dag kan schelen

Missie

De missie van G.J. van Zuijlen is om haar klanten te voorzien van kwalitatieve bloemen, planten en decoratieve artikelen. Door middel van directe samenwerkingen met kwekers en groothandels biedt G.J. van Zuijlen een breed assortiment aan.

Ook maken wij het de klant zo gemakkelijk mogelijk door haar optimaal te ontzorgen. Zodra de bestelling is geplaatst, regelt G.J. van Zuijlen de rest tot en met de aflevering.

Visie

G.J. van Zuijlen biedt een ruim assortiment aan waarin totaalpakketten beschikbaar zijn voor de klant, bestaande uit bloemen, planten en aanverwante artikelen. Aankomende jaren zal G.J. van Zuijlen dit aanbod verder optimaliseren om zo nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Onze partners

G.J. van Zuijlen Bloemenexport B.V.
Flora Holland Naaldwijk
Box S2.14 (tegenover str. 1)
Middelbroekweg 29,
2675 KB Honselersdijk

T (+31)174 – 62 75 29
E contact@vanzuijlen.nl