Red Naomi

Ze is dé roos met een perfect rode kleur en een zachte fluweelachtige tint. Ze is de enige grootbloemige rode roos met een subtiele geur die uw zintuigen prikkelt. Geen enkele andere rode roos op de markt heeft meer bloemblaadjes dan Red Naomi.

Zij heeft het allemaal: lange stelen, uitstekende transporteigenschappen, een bijzonder lang vaasleven.

Als u op zoek bent naar een rode roos met een uitstekende knopgrootte, dan vindt u in haar wat u nodig hebt. Ze is een bloem die tot de verbeelding spreekt. U kunt ruim twee weken genieten van haar volle knop met grote rode, licht geurende bloemblaadjes. Een ander voordeel van het werken met Red Naomi rozen is dat ze relatief weinig doorns heeft in vergelijking met andere rode rozen.

Red Naomi rozen worden door enkele Nederlandse topkwekers geteeld. Ze zijn het hele jaar door beschikbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende steellengtes, variërend van 40 tot 90 cm. Over het algemeen kan worden gezegd dat hoe langer de steel is, hoe groter de bloem wordt. (Rednaomi.com)

You might also enjoy

Dahlia

Dahlia is een plantengeslacht uit de composietenfamilie (Asteraceae). Het geslacht omvat een tiental

Succulent

Een succulent of vetplant is een plant die water opslaat in een deel van zijn lichaam. Dit kan

Hydrangea

Hortensia (Hydrangea) is een geslacht uit de hortensiafamilie (Hydrangeaceae). Het gaat vooral om groenblijvende en bladverliezende struiken en klimstruiken en

Lilium

Lelium is een geslacht van kruidachtige planten, behorend tot de leliefamilie. Het geslacht telt meer

G.J. van Zuijlen Bloemenexport B.V.
Flora Holland Naaldwijk
Box S2.14 (tegenover str. 1)
Middelbroekweg 29,
2675 KB Honselersdijk

T (+31)174 – 62 75 29
E contact@vanzuijlen.nl